keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

25.6. Kuulumisia

 
Kesäkuu lähentelee loppuaan, vaikka ei tuo kesä kovin kesäiseltä ole vielä ehtinyt tuntua säiden puolesta. En valita - kelit ovat olleet minusta juuri sopivat koirien kanssa lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja treenaamiseen. Uimassa sen sijaan ei ole vielä käytykään. Ainoa asia mikä vähän harmittaa on nuo edelleen jatkuneet yöpakkaset puutarhan, marjojen ja linnun poikasten puolesta. Mutta eipähän ole tarvinnut töissä hikoilla. Pari viikkoa vielä ja sitten vihdoin kesälomalle!

Reilu kaksi viikkoa sitten käytiin naapurikunnassa Suomussalmella näytelmissä. Se olikin nyt sitten Ritun ensimmäinen ja Kikan viimeinen ;). Ritu oli vielä kehityksessään kesken ja sai junnuluokassa Eh:n. Se mistä olin taas kovin ylpeä on sen reipas luonne. Ei paljoa uusi tilanne ja hälinä ahdistanut, vaan rohkeasti Ritu homman otti kuten pitääkin. Kikan tulos oli sitten paras mahdollinen: Se sai viimeisen sertinsä ja oli vsp, jolloin ei tarvinnut jäädä helteiseen säähän (se päivä oli muuten harvinaisen lämmin!) paistumaan vaan päästiin suoraan kotiin :D

Muutkin kasvatit ovat ahkerana olleet ja kesäkausi tuonut beusseja eri lajien pariin. Nuori neiti R.Lumo ja Kirsi suorittivat BH-kokeen hyväksytysti pari viikkoa sitten. O-pentujen emä Iita (R.Iso-Iita) sen sijaan aloitti uuden aluevaltauksen viime viikolla pk-saralla ja niinhän sieltä JK1 tuli hyvällä kakkostuloksella. Ja vähällä treenaamisella ;). Onnea kovasti Kirsi ja Jonna! Iitan emä Donna (R.Domina) on myös JK3:sta tavoitellut useammassa kokeessa, mutta treeniä vaatii tässä vaiheessa jälki, joten tulosta ilman on jääty. Tottis sen sijaan kulkee ja sieltä on kovia pisteitä tullut. Näyttelyssä pyörähti toissa viikonloppuna R.Lysti saaden Eh:n.Parsonkasvatit ovat olleet ahkerana agility- ja tokokentillä. Hertta (R.Fireball) edusti ensimmäisenä Repokettuna Agilityn SM:ssä toissa viikonloppuna. TK2:sen puolestaan urakoi Jytinä (R.Jekku) pari viikkoa sitten. Onnea Susanna!

Kikan kanssa on jälkeä treenattu ahkerasti ja varsin tyytyväinen olen koiran tämän hetkiseen työskentelyyn. Kun vielä pääsisi kokeeseenkin sitä testaamaan... :/ Takana on pari ensimmäistä varasijaa ja yksi syyskuulle siirretty koe. Jospa se vielä tärppäisi.

Parsonneitosille juoksua odotellaan. Sisulla tuntuu jo olevan sen alku lähellä, joten matkasuunnitelmia saa varmasti lähiviikoille tehdä. Syksylle kaavailluista pentueista löytyy tietoa kotisivuilta: http://www.repoketun.com/Pentuja.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti