perjantai 6. kesäkuuta 2014

6.6. Kuulumisia

 
 
Hupsista kun aikaa on vierähtänyt viimeisistä päivityksistä! Tuntuu että tämä koko kevät on ollut yhtä matalalentoa töiden kanssa ja muutenkin aika kiitänyt. Monenlaista kesäharrastusta on kuitenkin jo koirien kanssa päästy aloittelemaan niin omalla laumalla kuin kasvattien rintamallakin.

Kasvatit ovat olleet ahkerana ja tehneet tulosta monessa lajissa. Näistä löytyy tiedot kotisivujen uutisista.

Kolme viikkoa sitten leireiltiin beussikasvattien voimin Oikarissa. Mukana oli uusista O-ipanoistakin puolet. Ja miten äkkiä olivat ipanat kasvaneetkaan! Huh!! Mukava viikonloppu oli ja kiva oli nähdä kasvattien etenemistä treeneissä. Lupaavia harrastuskoiran alkuja nämä nuorimmaisetkin. Leiriltä kuvia löytyy galleriasta: http://repoketun.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumia/Repokettu-Akhilleus+beussileiri,+Uurainen+16.-18.5.2015/
Kiitos vielä kouluttajille Maaritille, Jonnalle ja Miialle!

Näillä opeilla mennään kesä ja syksyn leiri onkin jo kalenteriin kirjattu elokuulle. Sitä odotellessa :) Ja viikko siitä leireillään myös parsonporukalla.

Oman lauman koekausi käynnistyi kaksi viikko sitten Kuhmon mejä-kokeilla. Eikä ollenkaan hullummin, vaan suoraan valiojuhlilla! Jallu jäljesti seitsemännessä kokeessaan viimeisen Voi-ykkösen ja tuli jälkivalioksi. Siitä tietysti seurasi vähän kastumista, mutta kyllä se sen arvoista oli ;). Osallistuin myös avo-luokkaan sijoituslikka Piitun kanssa ja sen suoritus varmisti päivän täyspotin. Piitu jäljesti toisessa kokeessaan suoraan toisen ykkösen ja siirtyy näin ollen Voi-luokkaan. Taitavia jäljestäjiä hellesäässä!


Ykkösen arvoiset Piitu ja Jallu.


Valio-kastelu :) Kuva: Eeva Mikkola

Kikan kanssa on peltojälkeä treenattu sen minkä olen töiltä ehtinyt. Huomenna onkin vuorossa vaihteeksi erilaista aktiviteettia koiranäyttelyn muodossa.

Pentusuunnitelmia on myös kovasti tehty syksyn varalle parsonien muodossa. Sisun ja Piitun juoksut alkanevat viimeistään heinäkuulla, joten sitten lähdetään treffeille. Piitu on tarkoitus uusia Bussella, koska olen vakuuttunut että kevään treffit ajoittuivat myöhäiseksi. Sisu sen sijaan lähtee treffeille vähän kauemmas, rapakon taa. Molemmista pentueista tulossa lähiaikoina tarkempaa tietoa kotisivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti