sunnuntai 26. lokakuuta 2014

26.10 Pentuja pentuja

 
Nyt on "Repokettulassa" vilskettä kun Sisun ipanatkin muuttivat yhtä lukuun ottamatta meille. Piitun pojat näyttää olevan mielissään uusista painikavereista ja Sisun pennut olivat heti kuin kotonaan. Matka sujui rauhallisesti - hyviä matkalaisia olivat ipanat. Nyt on pennuilla nimet ja ylihuomenna edessä eläinlääkärin tarkastus sekä PLL-dna-testin ottaminen.

Galleriassa kuvia tämän päivän puuhista koko pentulauman kesken: http://repoketun.kuvat.fi/kuvat/Repoketun+kasvatit/P-+ja+Q-pentujen+touhuja/
sekä yksilökuvat pian 7vko täyttävistä P-pennuista: http://repoketun.kuvat.fi/kuvat/Repoketun+kasvatit/P-pentue+(parson)/Pennut+7vko/

P-pennuista olisi kaksi tyttöä kotia vailla. Tässä tietoja neitosista:




Pikku-Jätti etsii metsästävää/harrastavaa kotia. Temperamentiltaan vilkas, erittäin saalisviettinen ja taistelutahtoinen vilkuna, jolta ruokahaluakin löytyy.



Pikku-Piraija etsii harrastavaa kotia. Luonteeltaan avoin ja miellyttämishaluinen, hyvän laumavietin omaava, hyvällä ruokahalulla varustettu pirpana. Temperamentiltaan rauhallisempi. Ihan nätti likka jota kehdannee näyttelykehässäkin pyöräyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti