maanantai 20. lokakuuta 2014

20.10 Kuulumisia

 
Syksy alkaa vaihtua talveksi. Lunta on jo maassa, tosin eiköhän ne vielä ehdi poiskin sulamaan. Luolajahtiin jo kovasti mieli halajaisi, mutta pentulaatikko pitää kotosalla ja kiireisenä. On siis ollut tyytyminen paikalliseen antiin - jänis- ja lintujahtiin. Kasvatit ja kimppakoirat ovat sen sijaan jo kunnostautuneet luolajahdissa. Viikon aikana on saalista saatu mm. Hertalle ja tyttärilleen Ansalle ja Nellille supien muodossa. Pentulaatikossa touhuavien P-pentujen emän Sisun sisko Kettu on ollut ahkerana Ruotsin maalla ja sen töillä jo monta kettua nahkurin orsille tälle syksyä. Tuontipojat ovat myös hommiin jo päässeet. Kitalle viime viikolla pari supia ja tämän toisen pentueen, Q-poikien, isälle Busselle lauantaina supipari sekä mäyrä kelpotöillä.

Uusi valionarvokin saatiin viikonloppuna Repokettuihin kun Hertta (R.Fireball) täydensi rivistöään Fi AVA-H -tittelillä. Onnea kovasti Tiina ja Hertta!

Beussikasvateista lähiviikkoina Iita on kisaillut tuloksekkaasti sekä agilityssa että tokossa. Kikan kanssa meillä on edessä talvitauko ja katseet suunnattu jo ensi kaudelle, tavoitellen ehkä jo "isompia kisoja" ;)

Sisun ja Doggyn pennut täyttää 6 viikkoa huomenna. Viikon päästä edessä onkin reissu tänne Repokettulaan. Reippaita, aktiivisia ja rohkeita pentuja ovat. Narttupentuja olisi vielä omaa metsästävää/harrastavaa kotia vailla. Lisätietoja kotisivuilta: http://www.repoketun.com/Pentue_Sisu_Doggy.htmPiitun ja Bussen pojatkin kasvavat ja kehittyvät vauhdilla. Puolentoista viikon päästä alkaa matka uusiin koteihin. Molemmista pentueista lisää kuvia galleriassa: http://repoketun.kuvat.fi/kuvat/Repoketun+kasvatit/P-pentue+(parson)/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti